Dit zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de aarde. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig! We delen de ervaringen van onze klanten graag met jullie.

8,7

Gemiddelde
beoordeling

384

Potentiële
besparing

92%

Beveelt
Zelfstroom aan

829
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

R.bennis uit rotterdam
Beveelt ons aan 04-09-2020
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10
  • Vriendelijk9
  • Betrouwbaar10
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

super geholpen en alles was goed .

Beveelt ons aan
Rob uit Grootebroek
Beveelt ons aan 01-09-2020
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8
  • Vriendelijk10
  • Betrouwbaar10
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie9

Onze ervaring is tot nu 01-09-2020 zeer goed .
Zowel telefoon als de mensen die wij aan de deur kregen ter voorbereiding zijn correct in de omgeving.

Wat de monteurs betreft, ook deze mannen zijn netjes en doen niks zonder overleg met ons als klant.alles is netjes geïnstalleerd.

Lees meer
Beveelt ons aan
L.sturm uit Nijeveen
Beveelt ons aan 31-08-2020
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10
  • Vriendelijk10
  • Betrouwbaar10
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

Duidelijke informatie.
Snelle reacties op mails die wij stuurden.
Komen afspraken na.
Vriendelijke en professionele installateurs.
Zonnepanelen werkten direct na installatie.

Beveelt ons aan
Jorge van Vliet uit Heemskerk
Beveelt ons aan Bespaart 350 per jaar 31-08-2020
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10
  • Vriendelijk10
  • Betrouwbaar10
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

Sinds 27 aug zijn de zonnepanelen bij ons op het dak geinstalleerd.

Alles informatie vanaf de aanvraag tot aan de plaatsing ging prima en duidelijk. Geen vraag te gek.
Ook nu, na de plaatsing is de informatie duidelijk over vervolg en de app om alles bij te houden.
De mogelijkheid om zonnepanelen te huren maakt het voor veel consumenten mogelijk om ook te kunnen verduurzamen.

Kort om een aanrader om met Zelfstroom aan de slag te gaan.

Lees meer
Beveelt ons aanBespaart €350 per jaar
Ido uit Delfzijl
Beveelt ons aan Bespaart afwachten per jaar 29-08-2020
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9
  • Vriendelijk10
  • Betrouwbaar10
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

Van begin t/m het plaatsen van de zonnepanelen is alles duidelijk en netjes verlopen.
De zonnepanelen zitten er nu 3 weken op en bevallen prima.

Beveelt ons aanBespaart €afwachten per jaar
Marco uit Breda
Beveelt ons aan Bespaart 500 per jaar 29-08-2020
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 7
  • Vriendelijk8
  • Betrouwbaar8
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

alles werd duidelijk uitgelegd, echter de inlog voor de Zelfstroom APP duurt wel lang, de panelen zitten er nu 2 weken erop maar hebben nog geen inlog dat is het enige minpunt, voor de rest ben ik tevreden

Beveelt ons aanBespaart €500 per jaar
Wim uit WARNSVELD
Beveelt ons aan Bespaart 800 per jaar 29-08-2020
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9
  • Vriendelijk9
  • Betrouwbaar9
  • Deskundig9
  • Vakkundige installatie9

Het eerste contact met Zelfstroom was positief en ik besloot om met hen in zee te gaan. De rest van het proces verliep helemaal naar wens en de plaatsing van de zonnepanelen kon op verrassend korte termijn gerealiseerd worden.
Ook de installatie zelf is prima verlopen.
Tot nu toe ben ik tevreden over de werking van de panelen.

Lees meer
Beveelt ons aanBespaart €800 per jaar
Maarten uit Winterswijk
Beveelt ons aan Bespaart €961 per jaar 28-08-2020
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9
  • Vriendelijk10
  • Betrouwbaar10
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

Offerte was er snel en is overzichtelijk.

Planning en installatie verliep soepel.

Beveelt ons aanBespaart €€961 per jaar
Theo uit Ravenstein
Beveelt ons aan Bespaart 300 per jaar 28-08-2020
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10
  • Vriendelijk10
  • Betrouwbaar10
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

We hebben nu iets meer dan een week zonnepanelen. Ondanks dat de zon nu wat minder schijnt levert het meer op dan we gebruiken.
De info (telefonische en in het voorgestelde pakket) was zeer duidelijk. De panelen lagen er in minder dan 2 uur op (Atama), door een goed samenwerkend team van 3 personen. Er is nog goed gekeken of er niet 1 paneel extra bij kon, maar helaas....
Goede service vooraf (achteraf hopen we nooit achter te komen, want dan zou er iets mis zijn :-)).
Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Lees meer
Beveelt ons aanBespaart €300 per jaar
Piet uit Harkema
Beveelt ons aan Bespaart 1000 per jaar 28-08-2020
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8
  • Vriendelijk8
  • Betrouwbaar8
  • Deskundig8
  • Vakkundige installatie8

Besparing op energie nota

Beveelt ons aanBespaart €1000 per jaar