Zonnepanelen huren

Zorgeloos zonnepanelen huren

Start met een dakcheck

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.

Benieuwd hoeveel uw bedrijf kan verdienen met zonnepanelen?

U heeft nog niet aangevinkt dat dit het adres is van uw bedrijfspand.

Heeft u geen eigen bedrijfspand? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.

Niet investeren, wel besparen

Direct op jouw energierekening besparen, zonder aan jouw spaargeld te komen? Dat kan door zonnepanelen te huren. Bovendien profiteer je tijdens de looptijd van het gemak en de zekerheid van Zelfstroom. De jaarlijkse besparing loopt op tot wel € 384 per jaar.

Photo
Photo

Niet investeren, wel besparen

Direct op jouw energierekening besparen, zonder aan jouw spaargeld te komen? Dat kan door zonnepanelen te huren. Bovendien profiteer je tijdens de looptijd van het gemak en de zekerheid van Zelfstroom. De jaarlijkse besparing loopt op tot wel € 384 per jaar.

Zo werkt zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Een advies op maat

De grootte, de hellingshoek, en de ligging ten opzichte van de zon zijn belangrijke graadmeters voor een geschikt dak. Onze adviseurs hebben een slim systeem dat jouw dak met behulp van een satelliet beoordeelt voor een advies op maat.

Vakkundige installatie

Nadat je met ons een huurovereenkomst bent aangegaan, spreken we een dag af om een laatste check bij jou thuis te komen doen en plannen we de installatie.

Vast laag huurbedrag

Je hebt de hele huurperiode een vast laag maandbedrag. De eerste keer dat jij huur moet betalen is pas wanneer de zonnepanelen op jouw dak liggen en jij al gebruik maakt van het zonnestroomsysteem.

Volledig ontzorgd

Nadat alles geïnstalleerd is, hoef jij je nooit zorgen te maken over garanties of verzekeringen van de zonnepanelen. Raakt er iets beschadigd of gaat er iets kapot, dan vervangen of repareren wij het voor je.

Bespaar tot wel € 384

Bespaar tot wel € 384

In vrijwel alle gevallen bespaar je met zonnepanelen huren vanaf dag één op jouw energierekening. Dat komt doordat de besparing aan energiekosten hoger is dan het bedrag dat je betaalt aan huur. In dit rekenvoorbeeld laten we zien hoeveel je kunt besparen.

Kosten en besparing

Huidige maandelijkse
energiekosten
€ 210
Maandelijkse energiekosten met
zonnepanelen
€ 178
Besparing per jaar
€ 384

Bespaar zo’n € 384 per jaar

De zekerheden van Zelfstroom

  • Eigen gecertificeerde monteurs

    We hebben Zelfstroom-monteurs die allemaal volgens de regels van het Zonnekeur-keurmerk installeren.

  • Verhuisservice

    Mocht je tijdens de huurperiode gaan verhuizen dan vinden wij dat de zonnepanelen geen belemmering mogen zijn. Wij helpen je graag bij het kiezen voor de optie die het beste bij jou past.

  • Zelfstroom app

    De Zelfstroom app combineert de gegevens van de slimme meter met de actuele stroomopbrengst van jouw zonnepanelen.

Veelgestelde vragen

De belangrijkste factor in het bepalen van de kosten voor zonnepanelen is het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt voor je huidige energieverbruik en hoeveel zonnepanelen op je dak passen.
Het hangt van jouw persoonlijke situatie af of je zonnepanelen liever koopt of huurt. Kom je er zelf niet uit? Dan kunnen de adviseurs van Zelfstroom je altijd vrijblijvend advies geven op basis van jouw situatie. Want of je nu besluit om zonnepanelen te huren of te kopen, je bent altijd kostenbesparend én milieuvriendelijk bezig.
Een zonnestroomsysteem bestaat uit zonnepanelen, optimizers (optioneel), een omvormer en een aansluiting in de meterkast.
Pv-zonnepanelen is een afkorting van photovoltaic-zonnepanelen. Photovoltaic is een vertaling van fotovoltaïsch, wat letterlijk licht absorberend betekent. Pv-zonnepanelen absorberen namelijk het zonlicht en zetten het om in stroom.
Er zijn grofweg 4 soorten zonnepanelen te onderscheiden, namelijk: monokristallijne, polykristallijne, dunne film zonnepanelen en glas-glas zonnepanelen.
B-corp logo
Certified B Corporation
logo holland solar-01
Lid van Holland Solar
klantenvertellen_logo
95% beveelt ons aan