Daarom koop je zonnepanelen bij Zelfstroom

Daarom koop je zonnepanelen bij Zelfstroom

Als je besluit om zonnepanelen te kopen, dan kan dat een flinke besparing opleveren. Daarnaast zijn zonnepanelen ook een erg milieuvriendelijke keuze. Het is wel duidelijk dat de aanschaf van zonnepanelen een verstandige beslissing is. Maar waarom zou je precies voor Zelfstroom kiezen? Ook daar hebben we een aantal hele goede redenen voor. Zo leveren we alleen zonnepanelen en bijbehorende materialen van de hoogste kwaliteit, werken we uitsluitend samen met gecertificeerde installateurs, beschikken we over de belangrijkste keurmerken en zijn we bovendien een Certified B Corporation.

Winstgevend én milieuvriendelijk

Volgens de berekening op basis van een gemiddeld zonnestroomsysteem heb je bij een levensduur van 30 jaar van je zonnepanelen zo’n €13.483 bespaard op je energierekening. En volgens de berekening met dezelfde cijfers over dezelfde periode bespaar je de lucht zo’n 27.475 kg CO2-uitstoot. Zeker de moeite waard kun je dus wel stellen.

Gegarandeerde kwaliteit bij Zelfstroom

Als je zonnepanelen koopt bij Zelfstroom kun je ervan uitgaan dat deze van hoge kwaliteit zijn. We vinden kwaliteit en duurzaamheid belangrijk, dus kiezen we ervoor om te gaan voor producenten die een lange staat van dienst hebben en de kwaliteit van hun zonnepanelen garanderen. Al onze zonnepanelen hebben een minimale productgarantie van 10 jaar én een minimale vermogensgarantie van 25 jaar. Naast de zonnepanelen werken we ook met materialen die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Soms betaal je daar iets meer voor, maar iets duurder is veel duurzamer zou je kunnen zeggen.

Alleen gecertificeerde installateurs

Bij Zelfstroom leveren we kwaliteit. Dat geldt dus ook voor de installatie van de zonnepanelen. Daarom werken we uitsluitend met gecertificeerde installateurs. Deze certificaten garanderen dat de zonnepanelen op een goede én veilige manier worden geïnstalleerd. Om dit écht te garanderen, bieden we een installatiegarantie met een looptijd van 2 jaar. Dan weet je dus zeker dat de installatie goed gebeurd.

Aanvullende groene energie tegen kostprijs

We werken bij Zelfstroom samen met Energyhouse, een bedrijf dat groene stroom en gas levert. Het leveren van die aanvullende energie zien we als extra service, dus daarom leveren we het tegen kostprijs. De kosten voor deze energie liggen vrijwel altijd lager dan bij je huidige energieleverancier. Hierdoor bespaar je nóg meer op je energierekening. Lees meer over onze samenwerking met Energyhouse.

Zonnekeur keurmerk

Zonnekeur is hét keurmerk binnen de zonnepanelensector. Dit keurmerk wordt alleen afgegeven aan bedrijven die kwaliteit leveren, zekerheid bieden en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Oftewel: we leveren producten van de hoogste kwaliteit, we zijn al lang een betrouwbare kracht in de zonnepanelensector én we zorgen ervoor dat onze systemen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Dat is prettig om te weten voordat je in zee gaat met een bedrijf.

Zelfstroom is lid van branchevereniging Holland Solar

Holland Solar is de branchevereniging zich bezighoudt met het inspireren, informeren, verbinden en verder professionaliseren op het gebied van de Nederlandse zonne-energiesector. Wij vinden dit belangrijk en met ons lidmaatschap zetten we ons mede in voor deze ontwikkelingen. Daarnaast zijn we door dit lidmaatschap altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen.

Certified B Corporation

Zelfstroom is sinds 2018 een Certified B Corporation, een zogeheten B Corp. Een dergelijke status is alleen weggelegd voor bedrijven die hun producten of diensten inzetten voor het creëren van een betere wereld. Wij zijn bezig om voor zowel mens als milieu een betere wereld te creëren en we zijn erg blij dat dit erkend wordt door dit certificaat.

Zonnepanelen kopen of huren bij Zelfstroom

Dat zonnepanelen een goede investering zijn, is dus wel duidelijk. En dat Zelfstroom een goede keuze is om een product aan te schaffen waar vertrouwen een grote rol speelt, lijkt ons ook duidelijk. Bij Zelfstroom kun je gemakkelijk een offerte aanvragen om zonnepanelen aan te schaffen. Heb je vraag, dan helpen we je graag. Je kunt ook snel zelf checken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen met behulp van de dakcheck. Wil je wel graag zonnepanelen, maar wil of kun je om wat voor reden dan ook niet de investering doen die ervoor nodig is, dan kun je bij Zelfstroom ook zonnepanelen huren.