Wanneer betaal je de zonnepanelen?

Wanneer betaal je de zonnepanelen?

Bij Zelfstroom betaal je pas voor je zonnestroomsysteem op het moment dat hij compleet geïnstalleerd en werkend op je dak ligt. We werken niet met aanbetalingen, want we vinden het normaal dat je pas voor een product betaalt op het moment dat je er gebruik van begint te maken. Wij doen dus eerst al het werk, daarna betaal je pas.

Hoe werkt het precies

Nadat je interesse hebt getoond, kijken we samen naar de mogelijkheden van jouw situatie. Op basis van jouw huidige energieverbruik in combinatie met de mogelijkheden op jouw dak, bieden we je een zonnestroomsysteem aan wat het meest aantrekkelijk is voor jou. Dus dat je niet te veel betaalt qua investering, maar wel flink gaat besparen op je energierekening. Dat zetten we voor je uiteen in een op maat gemaakte offerte. Ga jij akkoord met de offerte, dan plannen we een technische in, waar jij samen met een van onze technische specialisten bekijkt hoe het zonnestroomsysteem geïnstalleerd gaat worden. Dat doen we, zodat onze monteurs op de dag van de installatie precies weten waar ze aan toe zijn. Die installatie duurt ook bijna nooit langer dan een dag. Wij leveren de zonnepanelen werkend op en vanaf dan maak jij gebruik van zonne-energie. En pas dan betaal je.

  1. We sturen je een persoonlijke offerte.
  2. Jij gaat akkoord (of niet, dan stopt het proces natuurlijk).
  3. We maken een afspraak voor een technische controle.
  4. We komen de zonnepanelen installeren en leveren een werkend zonnestroomsysteem.
  5. Jij wekt zonne-energie op en gebruikt zonnestroom.
  6. Pas dan betaal je.

Zonnepanelen kopen bij Zelfstroom

Zonnepanelen zijn een goede investering voor zowel jouw eigen bankrekening als voor het milieu. Bij Zelfstroom kun je gemakkelijk een offerte aanvragen om zonnepanelen aan te schaffen. Je kunt ook snel zelf checken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen met behulp van de dakcheck. Wil je graag overstappen op zonne-energie, maar wil je geen investering doen? Bij Zelfstroom bieden we ook de optie om zonnepanelen te huren. Hierdoor kun je wel besparen op je energierekening door gebruik te maken van zonne-energie, maar hoef je niet ineens een groot deel van je spaarrekening te investeren.